Zvizzer er forskjellig! Og det er merkevaren deres også. Zvizzer forstår bransjens behov og utvikler produkter fra et teknisk synspunkt for å tilby kundene det beste resultatet. Målet er å tilby de beste produktene innen polering og teknisk støtte for å forbedre din arbeidsmetodikk og spare tid.

Som verdens raskest voksende brand innen polering og beskyttelse av lakk er Zvizzer en ledende aktør i markedet. Her vil du alltid finne nyheter slik at du alltid vil ligge et steg foran konkurrentene dine.

Poleringssystemet til Zvizzer består av 5 forskjellige «compunds» med forskjellige egenskaper (pre-cut, heavy-cut, medium-cut, fine-cut og ultrafine-cut) avhengig av hvor mye aluminiumoksid slipekorn de inneholder og størrelsen på disse. Dette bestemmer hvor mye «cut» du vil få fra poleringsmidlene. Det samme systemet gjenspeiler seg også i poleringsputene som har de samme fargekodene. Selv om fargekodene er anbefalingene til kombinasjon mellom poleringsmiddel og pads kan man også justere med putene om man vil ha mer eller mindre cut.

Zvizzer Pre Cut – PC 5000

Zvizzer Pre Cut er et grovt poleringsmiddel for å gjenopprette ekstremt ripete, bleknet, solskadet og oksidert lakk. På grunn av den høye mengden slipende partikler fjerner dette produktet raskt dype riper og merker. Zvizzer PC polerer ut opp til P1500 slipemerker på ett steg.

Poleringsmiddelet er uten løsemidler og silikon – rent vannbasert og kan brukes på ALLE (inkludert ripebestandige) friske og herdede malinger.

Dette poleringsmiddelet kan kombineres med poleringsputene Heavy, Pre cut, korthåret ull, langhåret ull og mikrofiber for å oppnå ønsket resultat.

Les mer og bestill Zvixxer Pre Cut – PC 5000 her

Zvizzer Heavy Cut – HC 4000

Zvizzer Heavy Cut er vår bestselgende compound for rask korrigering av riper og defekter i lakk og gelcoat, på grunn av poleringsmiddelet sin oppbygning gir denne en god cut som fjerner riper og slipemerker opp til P2000 samtidig som den avslutter fint.

Poleringsmiddelet er uten løsemidler og silikon – rent vannbasert og kan brukes på ALLE (inkludert ripebestandige) friske og herdede malinger.

Dette poleringsmiddelet kan kombineres med poleringsputene Medium, Heavy, Pre cut, korthåret ull, langhåret ull og mikrofiber for å oppnå ønsket resultat.

Les mer og bestill Zvizzer Heavy Cut- HC 4000 her.

Zvizzer Medium Cut – MC 3000

Zvizzer medium cut har blitt vår desidert bestselgende poleringsmiddel til ett-stegs polering og dette er ikke uten grunn, poleringsmiddelet er bygget opp av små og store slipekorn som gjør at den gir en god cut i starten, men også avslutter veldig fint når den bryter ned.

Poleringsmiddelet er uten løsemidler og silikon – rent vannbasert og kan brukes på ALLE (inkludert ripebestandige) friske og herdede malinger.

Dette poleringsmiddelet kan kombineres med poleringsputene Fine, Medium, Heavy cut, korthåret ull, langhåret ull og mikrofiber for å oppnå ønsket resultat.

Les mer og bestill Zvizzer Medium Cut – MC 3000 her.

Zvizzer Fine Cut – FC 2000

Zvizzer Fine Cut er et anti-hologram poleringsmiddel for å fjerne hologrammer, denne er bygget opp av intelligente selvslipende korn og gjør at du kan oppnå et 100% hologramfritt resultat.

Poleringsmiddelet er uten løsemidler og silikon – rent vannbasert og kan brukes på ALLE (inkludert ripebestandige) friske og herdede malinger.

Dette poleringsmiddelet kan kombineres med poleringsputene Ultrafine, Fine og Medium cut for å oppnå ett 100% hologramfritt resultat.

Les mer og bestill Zvizzer Fine Cut – FC 2000 her

Zvizzer Ultrafine Cut – UC 1000

Zvizzer Ultrafine cut er vårt fineste poleringsmiddel for å fjerne mikroriper for å oppnå en perfekt finish og en dypglanset overflate med en god og holdbar beskyttelse.

Poleringsmiddelet er uten løsemidler og silikon – rent vannbasert og kan brukes på ALLE (inkludert ripebestandige) friske og herdede malinger.

Dette poleringsmiddelet kan kombineres med poleringsputene Ultrafine og Fine cut for å oppnå ett 100% hologramfritt resultat.

Les mer og bestill Zvizzer Ultrafine Cut – UC 1000 her

Zvizzer ONE

Zvizzer ONE har tatt markedet med storm, dette er ett 3 i 1 produkt med god korrigeringsevne, beskytter lakk eller gelcoat fra 6-12 måneder og gir en 100% hologramfri overflate.

ONE polish er laget for profesjonelle detailere som vil spare tid uten at det går på bekostning av kvailteten på resultatet.

Zvizzer ONE kan kombineres med alle pads du måtte ønske i Zvizzer serien fra ullputer til de mykeste skumputene, alt avhengig av lakkens tilstand.

Ikke en klassisk ALL-IN-ONE

Zvizzer ONE er en fullverdig compund for korrigering av riper som også avslutter veldig fint. Zvizzer ONE er ikke en klassisk «finishing» AIO (all in one) med kortvarig beskyttelse som du kan finne på markedet idag.

Dette poleringsmiddelet kombinerer de beste fra hele Zvizzer-systemet.

  • Korreksjonskraften til Heavy cut (Fjerner slipemerker opp til P2000)
  • Avsluttningsevnen til Fine cut (Etterlater ett 100% hologram fritt resultat)
  • Langvarig beskyttelse av kjøretøyet (6-12 måneder avhengig av vedlikhold og bruk)
  • Mulighet til å legge en naturlig eller syntetisk voks over Zvizzer ONE for å øke holdbarheten ytterligere (Kan ikke legge keramisk coating).

Poleringsmiddelet er uten løsemidler og silikon – rent vannbasert og kan brukes på ALLE (inkludert ripebestandige) friske og herdede malinger.

Les mer og bestill Zvizzer ONE her

Zvizzer Pads

Zvizzer har markedets største pad-system med over 100 forskjellige varianter i alle størrelser fra 1″ til 6,5″. Alle pads fra Zvizzer er skjært ut og ikke presset, dette gjør at alle putene blir helt like. Se hele vårt utvalg av pads fra Zvizzer.

Standard pads

Standard pads er laget for roterende maskiner og finnes i størrelsene 3″,5″ og 6″ i både slim og vanlig tykkelse.

Trapez pads

Trapez pads er laget for DA maskiner (oscillerende), puten har et flatt arbeidsområde og er skråskjært rundt kanten for å beskytte lakken mot å komme i kontakt med bakplaten på maskinen. Trapez pads finnes i størrelsene 1″, 2″ 3″, 5″ og 6″.

All-Rounder pads

All-rounder pads er laget for både DA (oscillerende) og roterende maskiner. Poleringsputen er sammensatt av to lag, ett hardt lag på toppen for å øke stabiliteten og minske vibrasjoner, og ett vanlig lag med samme hardhet som resten av Zvizzer sine pads ut ifra fargesystemet. All-Rounder pads finnes i 3″, 5″ og 6″.

Korthåret ull

Korthåret ull er vår mest aggressive pad til DA maskiner, på grunn av sin oppbygning med korthåret ull gir denne puten veldig god cut samtidig som den etterlater en relativt fin finish, vi anbefaler å gå over med en fin skumpute etter bruk av denne. Korthåret ull finnes i 1″, 2″ 3″, 5″, 6″ og 6,5″.

Langhåret ull

Langhåret ull er puten som gjelder når lakken er veldig slitt eller at du trenger å korrigere fort, etter årevis med testing har Zvizzer kommet frem til at dette er ullputen som gir best cut og samtidig lager minst hologrammer, etter bruk av denne må du gå over med en fin skumpute. Langhåret ull finnes i 3″, 5″ og 6″.

Mikrofiber pad

Mikrofiber pad er designet til bruk av DA maskin sammen med Zvizzer ONE, innenfor Mikrofiber systemet til Zvizzer vil du finne 5 forskjellige interfacer som du kan bytte på for å justere cutten til mikrofiber puten. Mikrofiber pad kan også kombineres med våre tradisjonelle compounds som f.eks «Zvizzer Heavy cut». Mikrofiber pad finnes i 3″, 5″ og 6″.